- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
کلسیم کلراید
- محصولات
- کلسیم کلراید
کلسیم کلراید
این ماده متشکل از کلسیم و کلر است و غالبا با دو مولکول آب همراه است.این ترکیب به شدت رطوبت را جذب میکند و به عنوان نمگیر شناخته می شود.شکل ظاهری این ماده،کریستال سفیدرنگ می باشد.همچنین این نمک در آب محلول بوده،لذا به عنوان منبعی مناسب که دارای کلسیم است،در واکنش های جانشینی مورد استفاده قرار می گیرد و به آسانی جایگزین کاتیون دیگری می شود.این ماده در صنایع غذایی،دارویی و خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین در صنایع بتن سازی به عنوان تسریع کننده کاربرد دارد.کاربرد صنعتی کلسیم کلراید در حفاری چاه های نفت و پتروشیمی،در تهیه رنگدانه و صابون های فلزی،در صنایع خنک سازی و رطوبت گیر و در ساخت گلیسرول می باشد.
Categories صنایع غذایی, لبنیات
-
دی اکسید تیتانیوم
یک ترکیب غیرآلی سفید است که حدود ۱۰۰ سال در تعداد زیادی از محصولات متنوع استفاده می شود.این مادهبه دلیل غیرسمی و غیر واکنشی بودن و همچنین درخشندگی بالا،کاربردهای فراوانی دارد.تیتان ماده ای سفید روشن است که در درجه اول به عنوان رنگ دهنده در مجموعه وسیعی از محصولات رایج مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده در صنایع غذایی به عنوان سفیدکننده و تقویت کننده رنگ و بافت نیز عمل می کند.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان رنگدانه و غلیظ کننده کرم ها استفاده می شود.ذر پلاستیک سازی،تولید کاغذ و داروسازی نیز کاربرد دارد
قیمت : -
صمغ عربی
صمغ عربی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
صمغ عربی یک فیبر محلول در آب است که از درخت آکاسیای سودانی بدست می آید. صمغ عربی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، هیپوگلایسمیک و آنتی باکتریال کاربرد دارویی و غذایی فراوانی دارد.
این ماده با دارا بودن زنجیره های پلی ساکاریدی و انشعابات فراوان وزن مولکولی و ویسکوزیته کمی دارد و هنگام حل شدن در آب می تواند یک ژل نرم ایجاد کند. حلالیت بالا و ویسکوزیته پایین و قیمت خرید و فروش مناسب صمغ عربی آنرا تبدیل به یک ماده ایده آل برای استفاده در صنعت نان و شیرینی و اسپری های طعم دهنده کرده است.قیمت : -
اسید سیتریک
اسید سیتریک:
اسیدسیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیمو ترش و هم در پرتقال وجود دارد و به صورت سیتریک خشک و آبدار موجود است.
با توجه به خاصیت نگهدارنگی این اسید ، بیش تر به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار:
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.در صنایع غذایی این اسید در دسر ها، ژل ها، کیک و شیرینی های خانگی، بیسکوئیت، نبات ها، شکلات ها، کنسرو ها، نوشابه ها، اسانس ها، مربا، مارمالاد، صمغ های مصنوعی و بستنی استفاده می شود.
قیمت : -
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.