- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
گوارگام
- محصولات
- گوارگام
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
Categories کیک و کلوچه, آبمیوه, لبنیات
-
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
قیمت : -
کربوکسی متیل
کربوکسی متیل سلولز(CMC) یک گرد سفیدرنگ بی بو و قابل تعلیق در آب می باشد.از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی معمولا از آن به جای نشاسته و مواد طبیعی محلول در آب مانند آلژینات سدیم،کتیرا و ژلاتین استفاده می گردد.این محصول در صنایع غذایی باعث غلظت بخشی،چسبندگی و ایجاد استحکام،عامل نگهدارنده آب،تثبیت کننده،عامل تعلیق ساز،آمولسیون ساز و عامل تشکیل لایه است.این ماده به دلیل ویژگی های متنوع،در طیف گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در تولید بستنی جهت مقاومت در برابر ذوب شدن،انواع شیرینی و بیسکویت،کیک و کلوچه،آبمیوه ها،نوشیدنی های مایع،کنسروها،محصولات لبنی و گوشتی،آبنبات ها،غذاهای منجمد کاربرد فراوانی دارد.
قیمت : -
لسیتین سویا
لسیتین سویا یکی از افزودنی های صنایع غذایی است که مصرف آن در موارد بسیاری از محصولات تمام شده گسترده شده است. از ویژگیهای لسیتین به عامل همگن سازی در ساختار محصول و نگهدارندگی ساختار منجمد محصول، ایجاد بافت، افزایش و نگهداری رطوبت محصول ،حجم دهی به محصول و تازه نگه داشتن محصول می توان اشاره کرد. لسیتین سویا در صنایع غذایی به عنوان یک امولسی فایر شناخته می شود.
مصارف و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی :
در کراکر، کوکی و بیسکویت به منظور بهبود و ترکیب مواد اولیه و نگهداری رطوبت، حفظ روغن و جدا شدن آسان خمیر استفاده میشود. در دونات و کیک به منظور افزایش حجم محصول و ایجاد بافت کرامبی و تازه نگه داشتن محصول استفاده میشود.در بستنی و فیلینگ ها کمک به خشک نشدن محصول و ایجاد بافت منجمد میکند.
قیمت : -
زانتان گام
زانتان گام: زانتان گام یا صمغ زانتان از قندهایی چون گلوکز،مانوز و ترکیبی به نام دی گلوکورونیک اسید تشکیل شده و به طور کلی به عنوان یک قند برون سلولی شناخته می شود.این ترکیب در صنایع غذایی به عنوان یک عامل غلیظ کننده و استبیلایزر به کار می رود.این صمغ به علت توانایی اش در افزایش ویسکوزیته و قابلیت حجم دهندگی اش در بسیاری از خوراکی های فاقد گلوتن مورد استفاده قرار می گیرد و در محصولات پخت شده جایگزین مناسبی برای گلوتن می باشد.همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان غلیظ کننده و قوام دهنده مورد استفاده قرار میگیرد
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.