- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
بی کربنات آمونیوم
- محصولات
- بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
Categories صنایع غذایی, کیک و کلوچه
-
گوارگام
گوارگام از دانه های گیاه گوار که از حبوبات می باشد،استخراج می شود.این گیاه عمدتا در هند،پاکستان،ایالت متحده آمریکا،استرالیا و آفریقا رشد می کند. گوارگام در حیطه گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع غذایی به عنوان عامل ژل کننده،غلظت دهنده،عامل چسباننده و پایدار کننده،به کار گرفته می شود.در تولید بستنی،نوشیدنی،عصاره،شیرهای طعم دار،شیرکاکائو،پودینگ،مربا،ژله،بیسکویت،سوسیس،مایونز،ماکارونی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت : -
صمغ عربی
صمغ عربی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
صمغ عربی یک فیبر محلول در آب است که از درخت آکاسیای سودانی بدست می آید. صمغ عربی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، هیپوگلایسمیک و آنتی باکتریال کاربرد دارویی و غذایی فراوانی دارد.
این ماده با دارا بودن زنجیره های پلی ساکاریدی و انشعابات فراوان وزن مولکولی و ویسکوزیته کمی دارد و هنگام حل شدن در آب می تواند یک ژل نرم ایجاد کند. حلالیت بالا و ویسکوزیته پایین و قیمت خرید و فروش مناسب صمغ عربی آنرا تبدیل به یک ماده ایده آل برای استفاده در صنعت نان و شیرینی و اسپری های طعم دهنده کرده است.قیمت : -
اسانس ها یا عطرمایه ها
اسانس ها یا عطرمایه ها،ترکیبات معطری هستند که در گیاه های مختلف یافت می شوند.اسانس ها غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی به کار می روند و پرکاربردترین افزودنی های خوراکی،بهداشتی،دارویی،آرایشی و … می باشند. اسانس های خوراکی سه نوع هستند.محلول در آب،محلول در روغن و محلول در الکل.که اسانس محلول در آب به صورت مایع،بیشترین مصرف را در صنایع غذایی دارد.استفاده از اسانس های روغنی نیز در خمیردندان ها و محصولات آرایشی و بهداشتی رایج است.طعم های اسانس بسیار متنوع است از جمله:پرتقال،لیمو،سیب،نعناع،عسل،وانیل،رز،گل محمدی و ….اسانس های خوراکی در تولید قهوه،چای،کیک و کلوچه،شیرینی و شکلات کاربرد زیادی دارد همچنین در لبنیات و تنباکو و توتون نیز استفاده فراوانی از این اسانس ها می شود.اسانس های خوراکی به عنوان ضدعفونی کننده،ضد تشنج،ضد تورم و التهاب،مسکن دندان،ضدخارش و …کاربرد دارند. اسانس های پودری حلال در روغن و حلال در آب هستند که در تولید کیک و شیرینی،بیسکویت،آدامس،ژله، انواع نوشیدنی ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.
قیمت : -
مالتو دکسترین
مالتو دکسترین یک مکمل غذایی است که از دانه نشاسته تولید می شود.در ایالات متحده از ذرت تولید می شود ولی می توان آن را از برنج،سیب زمینی و گندم تولید کرد.پودر مالتو دکسترین به عنوان یک تثبیت کننده، شیرین کننده و ضخیم کننده در بسیاری از مواد غذایی از جمله: فرآورده های لبنی،دسرهای منجمد گوشتی،محصولات نانوایی،شیرینی،اسنک،کیک و … کاربرد زیادی دارد
قیمت :