- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
گوارگام
- محصولات
- گوارگام
گوارگام
گوارگام از دانه های گیاه گوار که از حبوبات می باشد،استخراج می شود.این گیاه عمدتا در هند،پاکستان،ایالت متحده آمریکا،استرالیا و آفریقا رشد می کند. گوارگام در حیطه گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع غذایی به عنوان عامل ژل کننده،غلظت دهنده،عامل چسباننده و پایدار کننده،به کار گرفته می شود.در تولید بستنی،نوشیدنی،عصاره،شیرهای طعم دار،شیرکاکائو،پودینگ،مربا،ژله،بیسکویت،سوسیس،مایونز،ماکارونی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
Categories آبمیوه, صنایع غذایی, کیک و کلوچه, لبنیات
-
منو دی گلیسیرید
منو دی گلیسیرید: این ماده ترکیبی است که در انواع مختلفی از مواد غذایی کاربرد دارد.منو دی گلیسیرید ها به عنوان امولسیفایر عمل کرده و راه حل های بسیاری جهت تهیه فرمولاسیون و فرآوری بهینه محصولات غذایی ارائه می دهد.از نظر شیمیایی این ماده جزء اسیدهای چرب طبقه بندی می شوند و جزء افزودنی های غذایی هستند.این ترکیب به صورت طبیعی در انواع مختلف دانه های روغنی یافت می شود ولی غلظت آن ها معمولا کم است و تولید صنعتی منو دی گلیسیرید با واکنش گلیسرولیز بین تری گلیسیریدها(چربی ها_روغن ها) و گلیسرول حاصل می شود. منو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک،شیرینی ها،بستنی،مارگارین و پنکیک ها یافت می شود
قیمت : -
اسید سیتریک
اسید سیتریک:
اسیدسیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیمو ترش و هم در پرتقال وجود دارد و به صورت سیتریک خشک و آبدار موجود است.
با توجه به خاصیت نگهدارنگی این اسید ، بیش تر به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار:
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.در صنایع غذایی این اسید در دسر ها، ژل ها، کیک و شیرینی های خانگی، بیسکوئیت، نبات ها، شکلات ها، کنسرو ها، نوشابه ها، اسانس ها، مربا، مارمالاد، صمغ های مصنوعی و بستنی استفاده می شود.
قیمت : -
پودر نارگیل
پودر نارگیل تهیه شده از گوشت نارگیل خشک است که به عنوان یک ماده غذایی به دو صورت خشک و چرب موجود هست.می تواند جایگزینی برای آرد در پخت انواع کیک و کلوچه و… باشد. پودر نارگیل خشک سبک و ارزان می باشد و در مصارف تزیینی استفاده می شود.مثل:خرما،کیم،شیرینی،سوهان و… پودر نارگیل چرب،سنگین می باشد و در مصارف روغنی،شیرینی پزی ها،کارگاه های مختلف برای پخت شیرینی نارگیلی و انواع شیرینی استفاده می شود
قیمت : -
کربوکسی متیل
کربوکسی متیل سلولز(CMC) یک گرد سفیدرنگ بی بو و قابل تعلیق در آب می باشد.از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی معمولا از آن به جای نشاسته و مواد طبیعی محلول در آب مانند آلژینات سدیم،کتیرا و ژلاتین استفاده می گردد.این محصول در صنایع غذایی باعث غلظت بخشی،چسبندگی و ایجاد استحکام،عامل نگهدارنده آب،تثبیت کننده،عامل تعلیق ساز،آمولسیون ساز و عامل تشکیل لایه است.این ماده به دلیل ویژگی های متنوع،در طیف گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در تولید بستنی جهت مقاومت در برابر ذوب شدن،انواع شیرینی و بیسکویت،کیک و کلوچه،آبمیوه ها،نوشیدنی های مایع،کنسروها،محصولات لبنی و گوشتی،آبنبات ها،غذاهای منجمد کاربرد فراوانی دارد.
قیمت :