- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
منو دی گلیسیرید
- محصولات
- منو دی گلیسیرید
منو دی گلیسیرید
منو دی گلیسیرید: این ماده ترکیبی است که در انواع مختلفی از مواد غذایی کاربرد دارد.منو دی گلیسیرید ها به عنوان امولسیفایر عمل کرده و راه حل های بسیاری جهت تهیه فرمولاسیون و فرآوری بهینه محصولات غذایی ارائه می دهد.از نظر شیمیایی این ماده جزء اسیدهای چرب طبقه بندی می شوند و جزء افزودنی های غذایی هستند.این ترکیب به صورت طبیعی در انواع مختلف دانه های روغنی یافت می شود ولی غلظت آن ها معمولا کم است و تولید صنعتی منو دی گلیسیرید با واکنش گلیسرولیز بین تری گلیسیریدها(چربی ها_روغن ها) و گلیسرول حاصل می شود. منو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک،شیرینی ها،بستنی،مارگارین و پنکیک ها یافت می شود
Category کیک و کلوچه
-
دی استات سدیم
دی استات سدیم: همان استات سدیم با کمی طعم اسید استیک است که به عنوان یک ماده ترش و تنظیم کننده PH استفاده می شود.دی استات سدیم یک ماده نگهدارنده،اسیدی کننده و طعم دهنده است که برای جلوگیری از کپک و باکتری در صنعت پخت نان استفاده می شود.این ماده در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارد.در محصولات نانوایی،گوشت و محصولات شور،در خمیر نان،به عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین به عنوان طعم دهنده در محصولاتی از جمله:چیپس،چاشنی ها،سس ها،سوپ ها،سالادها و … استفاده می شود.به عنوان نگهدارنده در خوراک دام و طیور و حیوانات خانگی کاربرد دارد.همچنین به عنوان ماده بافر کننده و پوشاننده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی عمل می کند.دی استات سدیم نقش مهمی در تنظیم PH محلول دیالیز دارد و فقط به صورت خشک در کلینیک ها نگهداری می شود.
قیمت : -
سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد
قیمت : -
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
قیمت : -
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.