دی استات سدیم

دی استات سدیم

دی استات سدیم: همان استات سدیم با کمی طعم اسید استیک است که به عنوان یک ماده ترش و تنظیم کننده PH استفاده می شود.دی استات سدیم یک ماده نگهدارنده،اسیدی کننده و طعم دهنده است که برای جلوگیری از کپک و باکتری در صنعت پخت نان استفاده می شود.این ماده در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارد.در محصولات نانوایی،گوشت و محصولات شور،در خمیر نان،به عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین به عنوان طعم دهنده در محصولاتی از جمله:چیپس،چاشنی ها،سس ها،سوپ ها،سالادها و … استفاده می شود.به عنوان نگهدارنده در خوراک دام و طیور و حیوانات خانگی کاربرد دارد.همچنین به عنوان ماده بافر کننده و پوشاننده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی عمل می کند.دی استات سدیم نقش مهمی در تنظیم PH محلول دیالیز دارد و فقط به صورت خشک در کلینیک ها نگهداری می شود.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دی استات سدیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • گوارگام