• آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
  • شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021

واردات لسیتین

واردات لسیتین که به طور گسترده جهت تهیه محصولات غذایی به کار برده می شود برای تولیدکنندگان و کارخانه های مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است. این ماده امروزه علاوه بر نقشی که در تولید و فرآوری انواع محصولات خوراکی دارد، به عنوان یک افزودنی پرکاربرد و ارزشمند در صنایع مختلف اعم از صنایع بهداشتی، دارویی، هنر و… نیز شناخته می شود. از همین رو اکثر واردکنندگان در پی تهیه و خرید لسیتین با بهترین کیفیت برای تامین نیاز مصرف کنندگان این ماده در داخل کشور می باشند.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل تری را در رابطه با واردات لسیتین از برند مدرن تجارت خاوران ارائه نمائیم.

واردات لسیتین

لسیتین چیست؟

لسیتین را می توان نوعی ماده با بافت چربی دانست که برای نگهداری مواد غذایی بسته‌بندی ‌شده و حفظ کیفیت آنها کاربرد دارد. این ماده در دو نوع جامد و مایع و معمولا از منابع مختلفی همچون سویا، ذرت، بادام زمینی، حبوبات و… قابل تهیه می باشد. جالب است بدانید که نام این ماده برگرفته از یک لغت یونانی به معنای زرده تخم مرغ است که به دلیل وجود مقادیر فراوان از آن در زرده تخم مرغ، به این نام شناخته می شود.
ارزان تر بودن استخراج لسیتین از سویا، موجب گردیده که بیشترین حجم لسیتین مورد نیاز برای تولیدات غذایی از سویا تهیه گردد. امکان تولید لسیتین در داخل کشور نیز وجود دارد اما حجم آن جوابگوی نیاز مصرفی داخل کشور نیست و اکثر واردات لسیتین از کشورهایی همچون آمریکا، برزیل و هند صورت می گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از واردات لسیتین و ثبت سفارش لسیتین از طریق دکمه تماس با ما اقدام نمایید تماس با ما

واردات لسیتین

اصلی ترین کاربردهای لسیتین

همانطور که گفتیم لسیتین محصولی بسیار پرکاربرد است که از آن در صنایع مختلف استفاده های وسیعی می‌شود. از این رو شرکت مدرن تجارت خاوران از طریق واردات این ماده، اقدام به تامین نیاز مصرف کنندگان داخلی نموده است.
اما اصلی ترین کاربردهای لسیتین سویا می تواند شامل موارد زیر باشد:
• استفاده در صنایع غذایی و یکنواخت کردن مواد اولیه محصولات خوراکی
• تولید غذای حیوانات
• استفاده به ‌عنوان مرطوب‌کننده در صنایع آرایشی و بهداشتی
• جدا کردن برخی مواد خوراکی
• استفاده به عنوان ماده نگه‌دارنده در محصولات بسته بندی شده که موجب ماندگاری بیشتر آنها می‌شود، از کاربردها و دلایل اصلی واردات لسیتین محسوب می شود.

کاربردهای خوراکی لسیتین

در میان کاربردهای لسیتین، استفاده خوراکی آن در محصولات غذایی، بیشتر بوده و از آن برای تولید انواع شکلات، کیک، شیرینی و نان استفاده زیادی می شود.
به عنوان مثال، ترکیب لسیتین با شکلات می تواند موجب کاهش مصرف کره کاکائو گردد. درواقع به دلیل بالا بودن قیمت کره کاکائو، لسیتین می تواند جایگزین خوبی برای آن باشد و به این ترتیب، هزینه های تولید شکلات را به حداقل برساند. همچنین لسیتین به واسطه برخورداری از خاصیت نگهدارنده، باعث حفظ کیفیت شکلات در طولانی مدت و جلوگیری از سفیدک زدن آن می شود.
کاربرد این ماده در کیک و بیسکویت نیز برای حفظ تازگی و یکنواختی مواد اولیه آن‌ها می باشد ضمن آنکه باعث بهبود طعم و عطر این محصولات نیز می شود. استفاده مهم دیگر لسیتین برای تولید نان است که به لطافت خمیر و افزایش کیفیت مواد اولیه نان کمک زیادی می کند. بنابراین با توجه به کاربرد گسترده این افزودنی در مواد خوراکی گوناگون، واردات لسیتین از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

واردات لسیتین

مزایای لسیتین برای سلامتی بدن

علاوه بر استفاده گسترده از لسیتین و مزایایی که در تولید محصولات غذایی دارد، این محصول دارای فوایدی نیز برای سلامتی بدن می باشد و مانع از بروز بسیاری از بیماری‌های مرتبط با اعصاب، قلب و کلیه خواهد شد. به طور کلی ساختار فسفولیپیدی و چرب لسیتین، برای سلول های بدن بسیار مفید و ضروری بوده و از جمله موادی است که بدن انسان نیز قادر به تولید آن می باشد. به همین دلیل بخشی از واردات لسیتین با هدف ساخت تولیدات دارویی صورت می گیرد و بیماری های زیادی به وسیله این ماده قابل درمان خواهند بود که برخی از آنها عبارتند از:
• آلزایمر
• اضطراب و افسردگی
• کم خونی
• بیماری های پوستی مانند اگزما
• اختلال در کارکرد مثانه
• کلسترول بالا
• رفع مشکلات کبد و…

انواع لسیتین موجود در بازار

لسیتین موجود در بازار عمومأ به دو صورت جامد (پودری) و مایع (خمیری) می باشد که از لسیتین مایع برای محصولات غذایی مانند شکلات، کیک و بیسکوئیت استفاده می‌شود. نوع جامد یا پودری آن نیز با برخورداری از قابلیت حل شدن در آب، بیشتر در تولید نان و بهبود مواد اولیه آن کاربرد دارد. به هر حال واردات لسیتین به صورت مایع یا جامد، با اهداف یکسانی صورت می گیرد و این ماده در هر صورت به عنوان یک روان کننده و برای یکدست کردن مواد اولیه در تولیدات غذایی استفاده می‌شود ضمن آنکه دارای خاصیت تثبیت کننده نیز می باشد.

قیمت لسیتین وارداتی

علی رغم آنکه لسیتین برای سلامتی و تولید محصولات مختلف سرشار از فایده و کاربرد است اما قیمت این محصول بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد. از این رو اغلب کارخانه های تولید‌ محصولات خوراکی از این ماده به عنوان یک جایگزین عالی برای سایر افزودنی ها بهره می برند. با این حال، عوامل مختلفی در قیمت واردات لسیتین تاثیرگذار است و قیمت این محصول تحت تاثیر برند تولیدی، کشور سازنده، نحوه بسته‌بندی و جامد یا مایع بودن آن تعیین می شود. به همیت دلیل نمی‌توان مبلغ مشخص و دقیقی را برای واردات و توزیع این محصول بیان کرد. اما آنچه مشخص است؛ خرید عمده و بی واسطه از شرکت های واردکننده مانند مدرن تجارت خاوران و حذف واسطه ها، به شما برای خرید لسیتین با کمترین قیمت کمک زیادی می کند.

بیشترین واردات لسیتین از کدام کشورها است؟

همانگونه که پیش تر نیز اشاره شد، برای فراهم نمودن لسیتین مصرفی کشور، تولیدات داخلی جوابگو نبوده و محصول مورد نیاز کارخانه ها و کارگاه های تولیدی از طریق واردات لسیتین تامین می گردد. کشورهای مختلفی در دنیا به عنوان صادرکنندگان اصلی این ماده شناخته می شوند که آمریکا، برزیل، هند، چین، آلمان و اسپانیا از جمله اصلی ترین کشورهای تولیدکننده این ماده به حساب می آیند. البته کیفیت و قیمت لسیتین وارداتی از این کشورها، یکسان نبوده و هریک از آنها ارائه دهنده محصولاتی با ویژگی های منحصر به خود می باشند.
البته بازرگانی‌ها و شرکت های دارای تجربه و سابقه زیاد در زمینه واردات لسیتین مانند مدرن تجارت خاوران که مسئولیت خرید و عرضه این محصول را برعهده دارند، به خوبی می دانند که محصولات کدام کشور از نظر کیفیت و قیمت مناسب مصرف کنندگان عمده داخلی می باشد.

کاربرد لسیتین در مواد غذایی

با توجه به آنکه یکی از صنایع پرمصرف لیسیتین صنایع غذایی می باشد مادر شرکت مدرن تجارت خاوران واردات لسیتین را انجام می دهیم و در نتیجه کاربردهای متنوعی از لیسیتین وارداتی برای مواد غذایی وجود دارد که هر کدام را برای شما بصورت مختصر و مفید معرفی خواهیم کرد.
• لیسیتین به عنوان یک امولسیون کننده مانند تهیه سس مایونز، کره شکلات و غیره.
• لیسیتین به عنوان ماده نگهدارنده همانند کمپوت ها، بستنی، لبنیات، آبمیوه ها و غیره.
• لسیتین به عنوان سورفاکتانت
• لیسیتین به عنوان روان کننده

واردات لسیتین

لسیتین در سلولهای موجودات زنده موجود است. این چربی است که توسط کبد تولید می شود و در مغز و در بافتهای مختلف وجود دارد. لسیتین منبع فسفولیپیدها است. واردات لسیتین ، همچنین در بسیاری از غذاها مانند زرده تخم مرغ و سویا وجود دارد. در صنایع غذایی ، گاهی اوقات در بعضی از غذاها مانند مارگارین یا بستنی به عنوان ماده غلیظ کننده ، به عنوان یک امولسیون کننده یا به عنوان یک تثبیت کننده استفاده می شود. وقتی از نظر دارویی در مورد لسیتین صحبت می کنیم ، غالباً منظور ما یک ماده خالص به نام فسفاتیدیل کولین است.

در آماده سازی های موجود در قفسه ها ، لسیتین به طور عمده از سویا استخراج می شود. به صورت پودر ، معمولاً به محصولی حاوی 20 تا 25٪ فسفاتیدیل کولین اشاره دارد ، در حالی که محصولات به صورت کپسول یا مایع حاوی 60 تا 90٪ است.

لسیتین از کجا تهیه می شود ؟
بیشتر لسیتین موجود در فرآورده های ما از دانه های سویا، تخم مرغ ، ذرت یا آفتابگردان استخراج می شود . همچنین می تواند توسط هیدرولیز به صورت شیمیایی سنتز شود ، اما این نادر است ، زیرا هزینه آن در این صورت بالاتر است.

آیا لسیتین تاثیری در سلامتی دارد؟

لسیتین ها هیچ اثر سمی بر بدن ندارند ، به خصوص از آنجا که به عنوان مواد افزودنی همیشه در مقادیر کمی وجود دارند. آنها حتی برای بدن مفید هستند زیرا چربی های اشباع شده در رژیم غذایی ما را امولسیون می کنند که در نتیجه می توان به راحتی از بین رفته و متابولیزه کرد و اسیدهای چرب اشباع نشده از جمله امگا 6 ضروری را تأمین کرد. از طرف دیگر ، وقتی از دانه های سویا تولید می شود ، ممکن است حاوی آثاری از پروتئین باشد و واکنش هایی را در افراد حساس به این دانه ایجاد کند. واردات لسیتین

لسیتین به عنوان مکمل غذایی

به دلیل خواص امولسیونی ، لسیتین ها همچنین می توانند به حل شدن کلسترول در عروق کمک کنند ، بنابراین از اختلالات قلبی عروقی جلوگیری می کند. به همین دلیل است که آنها به صورت مکمل های غذایی یافت می شوند. واردات لسیتین

اثرات لسیتین بر روی مغز

لسیتین سویا از عناصر مشابه عناصر تشکیل دهنده غشای سلولی، سلولهای ما، به خصوص سلول های مغز ما تشکیل شده است. به همین ترتیب، لسیتین برای مغز مفید است، زیرا اجزای آن در فرایندهای یادگیری و حفظ بدن شرکت می کنند. علاوه بر این، آنها همچنین در سنتز استیل کولین، به ویژه کولین نقش دارند. این انتقال دهنده عصبی در روند انتقال سیگنال های عصبی به همه سلول های عصبی ضروری است.

لسیتین نه تنها به افزایش میزان استیل کولین در مغز کمک می کند، بلکه باعث تبادل تکانه های عصبی بین مغز و سلول های تشکیل دهنده بدن انسان می شود. استیل کولین مستقیماً در ذخیره و بازیابی حافظه، توانایی تمرکز و کارایی سیگنال های عصبی نقش دارد. بنابراین به راحتی می توان گفت که لسیتین سلامت مغز را بهبود می بخشد.

لسیتین از علائم زوال عقل و تحلیل رفتن جلوگیری کنید

از لسیتین به دلیل مزایای زیادی که برای مغز و عملکردهای آن دارد، به طور منظم برای جلوگیری از علائم زوال عقل و بیماری های مختلف تخریب عصبی استفاده می شود. واردات لسیتین ، این می تواند کمک بزرگی برای افراد مبتلا به اختلالات عصبی یا آسیب شناسی های تخریب عصبی مانند بیماری آلزایمر باشد. اعتقاد بر این است که این ماده چربی باعث افزایش محافظت در برابر مشکلات حافظه و اختلالات مربوط به پیری می شود.

بعلاوه ، به دلیل وجود ویتامینE و فسفولیپیدها در ترکیبات آن، لسیتین در تقویت حافظه مفید است. دانشجویان و دانش آموزان در امتحانات از آن برای بهینه سازی توانایی های شناختی خود استفاده می کنند.

 

لسیتین به غذاها بافت می بخشد و آنها را بهینه می کند

سالهای زیادی است که از لسیتین در انواع محصولات غذایی استفاده می گردد. لسیتین به دلیل توانایی آن در ایجاد بافت خوب، ایمنی یا حتی در برخی موارد خواص سلامتی و سهولت استخراج و فرآوری، نقش مهمی در بهینه سازی مواد غذایی ایفا می کند – از فرآیند تولید تا خواص محصولات و ارزش فیزیولوژیکی غذا-. لسیتین زمانی استفاده می شود که خاصیت امولسیون کنندگی و پخش کنندگی ماده دارای مزایایی باشد. محصولاتی که بیشترین سود را دارند، به عنوان مثال، محصولات نانوایی، محصولات شیرینی و محصولات فوری هستند.

 

محصولات پخته شده

امولسیفایرها در پخت ضروری هستند. به لطف خواص عالی خود، لسیتین می تواند جایگزین امولسیفایرهای مصنوعی شود و با درجه بالایی از کارایی اقتصادی، مزایای زیادی برای محصولات به ارمغان می آورد، از جمله:

حجم بالای تولید

طراوت بیشتر؛

خمیری با خواص بهبود یافته؛

توزیع بهینه چربی؛

افزایش تحمل تخمیر

 

استفاده از لسیتین در مواد پخت باعث تقویت شبکه گلوتن در حین تهیه خمیر می شود. در ترکیب با سایر پروتئین ها، لسیتین باعث بهبود احتباس آب در ساختار خمیر و در نتیجه افزایش طراوت می شود.

 

شیرینی فروشی

لسیتین های موجود در محصولات شیرینی اجازه می دهد تا اجزای مختلف خمیر مانند چربی و شکر توزیع بهتری داشته باشند. آنها همچنین به بهبود خواص پردازش و قهوه ای شدن یکنواخت محصولات پخته شده کمک می کنند.

ماکارونی خمیر شده

لسیتین موجود در خمیر مخمر قابلیت انبساط ساختار چسب را بهبود می بخشد. بنابراین پایداری تخمیر افزایش می یابد و تشکیل منافذ ریز و یکنواخت مطلوب می شود. لسیتین های هیدرولیز شده آنزیمی برای قطع تخمیر در طول تولید خمیر ایده آل هستند. به لطف خواص آبدوست خود، می تواند آب موجود در خمیر را در حین انجماد به کریستال های یخ یکنواخت کوچک تبدیل کند و در نتیجه از ساختار چسب و در عین حال حفظ حجم محافظت کند.

در میان کاربردهای فراوان آن، برای محصولات پخته شده کم چرب مانند نان، خمیر منجمد، کیک، مخلوط کیک و پایه پیتزا نیز استفاده می شود.

شکلات و شیرینی

استفاده از لسیتین در توده کاکائو باعث صرفه جویی در کره کاکائو، گران ترین ماده خام می شود. لسیتین همچنین بر رفتار تبلور شکلات روی سطح تأثیر می گذارد. به لطف فسفولیپیدهای ساده خود، تنظیم ویسکوزیته و محدودیت های جریان توده های کاکائو را امکان پذیر می کند و باعث صرفه جویی در انرژی و جرم کاکائو می شود، به عنوان مثال، برای پوشش. استفاده از فراکسیون های لسیتین باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های توده های کاکائو می شود، به عنوان مثال در پوشش های بستنی، آب نبات های شکلاتی و روکش های نواری، به دلیل پوشش یکنواخت.

 

لسیتین به طور کلی برای موارد زیر استفاده می شود:

شکلات تخته ای؛

آب نبات شکلاتی؛

ساختارهای خالی؛

اجزای پوشش

محصولات فوری

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش لسیتین از طریق دکمه تماس با ما اقدام نمایید تماس با ما