• آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
  • شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021

واردات گلیسیرین

واردات گلیسیرین
گلیسیرین که گلیسرول نیز نامیده می شود، الکلی است که به شکل مایعی نسبتاً شفاف، چسبناک و بی رنگ و بدون بوی خاص واقعی است. این محصول هم منشا صنعتی دارد و هم منشا خوراکی.به طور دقیق تر، مولکول گلیسیرین دارای سه گروه هیدروکسیل مربوط به سه عملکرد الکل است. این باعث می شود که این ترکیب در آب حل شود و رطوبت سنجی شود، یعنی به حفظ رطوبت هوا کمک می کند.
گلیسیرین یک ماده طبیعی است اما اغلب به اسیدهای چرب متصل می شود و در میان چیزهای دیگر، تری گلیسیرید را تشکیل می دهد.
این محصول که بخشی از خانواده پلی الکل ها می باشد، می توان آن را با سنتز از مشتقات نفتی یا از چربی های حیوانی یا گیاهی با صابون سازی تولید کرد. این ماده به شکل مایعی بی رنگ، مرطوب (که رطوبت را جذب می کند) و شربتی است.

از گلیسیرین در چه محصولاتی استفاده می شود؟ واردات گلیسیرین

موارد استفاده از گلیسیرین بسیار زیاد است. از آن به عنوان شیرین کننده، چسباننده و مرطوب کننده برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شود. به عنوان یک مایع اولئودینامیک در پرس ها و ترمزهای هیدرولیک؛ برای تکمیل در صنعت نساجی همچنین در ساخت رزین های گلیسروفتالیک مصنوعی استفاده می شود. در درمان، این یک ملین است که عموماً به شکل شیاف استفاده می شود.

استفاده از گلیسیرین به عنوان یک افزودنی چند برابر است. این ماده ابتدا در مواد غذایی و همچنین در لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود که اغلب به عنوان یک عامل مرطوب کننده، حلال و روان کننده استفاده می شود. این ماده در ترکیب خمیردندان های خاص، دهان شویه ها، مرطوب کننده ها یا حتی در ساخت صابون ها یافت می شود. همچنین در شامپوها، فونداسیون ها، بالم لب و بسیاری دیگر از محصولات بهداشتی و آرایشی یافت می شود.
این افزودنی همچنین در محصولات دارویی، به عنوان مثال در ترکیب شیاف یا در شربت های سرفه استفاده می شود.

گلیسیرین در صنایع غذایی به عنوان عامل بافت استفاده می شود. در واقع، با افزودن نرمی و لطافت به محصول، این امکان را فراهم می کند که بر روی خواص فیزیکی محصول مانند چگالی، سیالیت یا ویسکوزیته آن و همچنین بر حس های طعم اثر بگذارد.

بنابراین وجود آن باعث می شود که جلوه و بافت بهتری به محصولات داده شود تا برای مصرف کننده جذابیت بیشتری داشته باشد.

استفاده روزمره از گلیسیرین:

گلیسیرین در چندین محصول در قفسه های سوپرمارکت های ما یافت می شود، از محصولاتی که بصورت روزمره با آنها سروکار دارید که حاوی گلیسیرین هستند عبارتند از:

شیرینی، بیسکویت یا کیک صنعتی مانند: کیک شکلاتی چیپسی، کیک میوه ای، بیسکویت مخصوص صبحانه و … تا لطافت را به این آماده ها ببخشد.
بستنی ، نان های صنعتی یا نان های ساندویچی و به ندرت در برخی از اغذیه فروشی ها، سالادهای صنعتی و غیره استفاده می شود.

گلیسیرین در طبیعت

گلیسیرین در طبیعت به شکل استرها (گلیسرید)، در تمام روغن ها و چربی های حیوانی یا گیاهی یافت می شود و از هیدرولیز این مواد تهیه می شود. از نظر صنعتی، گلیسرول محصول جانبی تولید صابون و اسیدهای چرب است. همچنین می توان آن را از طریق سنتز از پروپیلن و تخمیر از قندها به دست آورد. اکسیداسیون کنترل شده گلیسیرین منجر به مخلوطی از گلیسریک آلدهید و دی اکسی استون می شود که به دلیل میل ساختاری آن با اوس، گلیسروز نامیده می شود.

انواع گلیسیرین عبارتند از:
به صورت کلی سه نوع گلیسیرین وجود دارد که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای متفاوتی را دارند.

گلیسیرین گیاهی: رایج ترین این نوع گلیسیرین حاصل از صابون سازی روغن نباتی،روغن های نخل، نارگیل ، زیتون یا آفتابگردان می باشد.
گلیسیرین حیوانی : عمده تولید این نوع گلیسیرین از صابون سازی چربی حیوانی در اغلب موارد چربی گوشت گاو. است.
گلیسیرین مصنوعی: این نوع گلیسیرین حاصل از فرآیند مشتقات نفتی است.

لطفاً توجه داشته باشید، نوع گلیسیرین توسط سازنده مشخص می شود، چون این 3 شکل گلیسیرین دارای نام یکسانی هستند.

برای تشخیص تفاوت در یک گلیسیرین، باید سایر نام های INCI ترکیب را تجزیه و تحلیل کنید و بفهمید که منشاء تشکیل شدن کدام چربی است.

مزایای گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین دارای مزایای بسیاری است که در زمینه های مختلف کاربرد دارد.
اول از همه، دارای قدرت مرطوب کنندگی و رطوبت رسانی قوی است. این ماده به اصطلاح یک ماده جاذب رطوبت است، یعنی قدرت جذب و نگهداری آب را دارد. به همین دلیل و با تقویت لایه هیدرولیپیدی، تلفات نامحسوس آب از پوست را محدود کرده و سطح هیدراتاسیون آن را بهبود می بخشد.

گلیسیرین نیز نرم کننده است. پوست را نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر می‌کند، به ویژه به این دلیل که آبرسانی آن را حفظ می‌کند.
در نهایت اثر محافظتی، ترمیم کنندگی و التیام بخشی روی پوست دارد. با تقویت لایه هیدرولیپیدی، ترویج سنتز لیپیدها و اطمینان از انسجام بهتر سلولی، از پوست محافظت کرده و در روند ترمیم آن شرکت می کند. حتی در زمینه پزشکی برای تسریع در بهبودی به دلیل عملکرد آن در سنتز کلاژن استفاده می شود.

گلیسیرین علاوه بر فوایدی که برای پوست دارد، در فرمولاسیون لوازم آرایشی نیز بسیار محبوب است.

بافت شربتی آن امکان استفاده به عنوان تثبیت کننده و غلیظ کننده را فراهم می کند. قابل اختلاط در آب و الکل، با بسیاری از فرمول های آرایشی سازگار است و حتی اگر با روغن قابل اختلاط نباشد، می توان آن را در محصولات چرب جامد مانند مومیایی ها ادغام کرد.

در نهایت در زمینه گیاه درمانی از گلیسیرین به عنوان حلال برای استخراج مواد موثره گیاه استفاده می شود.

آیا گلیسیرین برای سلامتی خطرناک است؟
هیچ خطری از مصرف محصولات حاوی این افزودنی ایجاد نمی شود. با این حال، هنگامی که در مقادیر بسیار زیاد مصرف شود، ناراحتی روده ممکن است با شروع اسهال، نفخ، حالت تهوع یا حتی تحریک روده، به عنوان مثال، رخ دهد.