سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد

  • مالتو دکسترین