- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
متا بی سولفیت سدیم
- محصولات
- متا بی سولفیت سدیم
متا بی سولفیت سدیم
متا بی سولفیت سدیم: ترکیبی غیرآلی است که به عنوان ماده ضدعفونی کننده،آنتی اکسیدان،و نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود.متا بی سولفیت از نظر شیمیایی نمک سدیم معدنی است که استنشاق آن سمی است و پوست و بافت ها را به شدت تحریک می کند.این ماده به عنوان یک ماده کاهش دهنده در خمیر استفاده می شود.و معمولا در تولید شیرینی و کراکر مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی،به عنوان ماده نگهدارنده برای محصولات پخته شده،شراب،میوه های خشک و مربا استفاده می شود.همچنین در محصولات گوشتی به عنوان نگهدارنده بکار می رود.متا بی سولفیت برای ضدعفونی تجهیزات مورد استفاده در شراب سازی استفاده می شود.به عنوان یک مهارکننده خوردگی در صنعت نفت مورد استفاده قرار می گیرد.در صنعت تولید خمیر کاغذ و کاغذسازی،صنعت عکاسی و سایر صنایع به عنوان سفید کننده یا کاهنده مورد استفاده قرار می گیرد
Category صنایع غذایی
-
سوربات پتاسیم
این ماده به صورت طبیعی در انواعی از توت ها یافت می شود.اما به دلیل استفاده زیاد در صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی،به صورت صنعتی تولید و استفاده می شود.سوربات پتاسیم دارای خاصیت کپک زدایی بوده،به همین دلیل در مواد غذایی به عنوان ماده ضد کپک و نگهدارنده استفاده می شود.این ماده باعث افزایش طول عمر مواد غذایی شده و از رشد کپک ها و قارچ ها جلوگیری می کند.همچنین بخاطر خاصیت آنتی باکتریال داشتن،در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی و لوازم مراقبت از پوست کاربرد دارد
قیمت : -
انواع ویتامین
انواع ویتامین به دسته ای از مواد مغذی و مخصوص گفته می شود که وجود آنها در جیره غذایی روزانه هر فرد، ضروری است. این مواد که انواع مختلفی هم دارند، درواقع ترکیبات آلی هستند که بدن از طریق تغذیه صحیح و رژیم غذایی سالم آنها را دریافت می کند. فقدان و کمبود ویتامین ها […]
قیمت : -
ساکارز
ساکارز یک کربوهیدرات متشکل از یک مولکول گلوکز است که توسط یک پیوند گلیکوزیدی با یک مولکول فروکتوز مرتبط است. بنابراین یک دی ساکارید (یا دی ساکارید در نامگذاری قدیمی) است. ساکارز یک کربوهیدرات رایج در دنیای گیاهان است، زیرا شکلی است که در آن گلوکز از اندام هایی که در آن توسط فتوسنتز تولید […]
قیمت : -
سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.