توضیحات
پودر نارگیل تهیه شده از گوشت نارگیل خشک است که به عنوان یک ماده غذایی به دو صورت خشک و چرب موجود هست.می تواند جایگزینی برای آرد در پخت انواع کیک و کلوچه و… باشد. پودر نارگیل خشک سبک و ارزان می باشد و در مصارف تزیینی استفاده می شود.مثل:خرما،کیم،شیرینی،سوهان و… پودر نارگیل چرب،سنگین می باشد و در مصارف روغنی،شیرینی پزی ها،کارگاه های مختلف برای پخت شیرینی نارگیلی و انواع شیرینی استفاده می شود
یک ترکیب غیرآلی سفید است که حدود ۱۰۰ سال در تعداد زیادی از محصولات متنوع استفاده می شود.این مادهبه دلیل غیرسمی و غیر واکنشی بودن و همچنین درخشندگی بالا،کاربردهای فراوانی دارد.تیتان ماده ای سفید روشن است که در درجه اول به عنوان رنگ دهنده در مجموعه وسیعی از محصولات رایج مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده در صنایع غذایی به عنوان سفیدکننده و تقویت کننده رنگ و بافت نیز عمل می کند.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان رنگدانه و غلیظ کننده کرم ها استفاده می شود.ذر پلاستیک سازی،تولید کاغذ و داروسازی نیز کاربرد دارد
یک نوع قند است که در شیر یافت می شود.بعد از ساکارز،فراوانترین دی ساکارید طلیعی،لاکتوز می باشد.قدرت شیرین کنندگی این ماده نسبتا کم است.اگر قدرت شیرین کنندگی ساکارز را ۱۰۰ در نظر بگیریم،رقم لاکتوز ۳۰_۲۷ درصد خواهد بود.لاکتوز در شیر مادر و شیر گاو موجود است،اما در شیر مادر به مقدار قابل توجهی بیشتر از شیرگاو است.همچنین این ماده به عنوان کربوهیدرات اصلی شیر شناخته می شود و شیر نیز به سبب دارا بودن کلسیم نقش به سزایی در بهبود سلامت و استحکام استخوان ها ایفا می کند
منو دی گلیسیرید: این ماده ترکیبی است که در انواع مختلفی از مواد غذایی کاربرد دارد.منو دی گلیسیرید ها به عنوان امولسیفایر عمل کرده و راه حل های بسیاری جهت تهیه فرمولاسیون و فرآوری بهینه محصولات غذایی ارائه می دهد.از نظر شیمیایی این ماده جزء اسیدهای چرب طبقه بندی می شوند و جزء افزودنی های غذایی هستند.این ترکیب به صورت طبیعی در انواع مختلف دانه های روغنی یافت می شود ولی غلظت آن ها معمولا کم است و تولید صنعتی منو دی گلیسیرید با واکنش گلیسرولیز بین تری گلیسیریدها(چربی ها_روغن ها) و گلیسرول حاصل می شود. منو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک،شیرینی ها،بستنی،مارگارین و پنکیک ها یافت می شود
جانشین کره کاکائو CBS:
جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانههای کاکائو گرفته میشود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است.
CBS
جانشین کره کاکائو یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات می باشد،همچنین این کره در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود.
بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات آرایشی مانند صابون و لوسیون ساخته شده می شود.