- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
پیروفسفات سدیم
- محصولات
- پیروفسفات سدیم
پیروفسفات سدیم
پیروفسفات سدیم در صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد.در فرآوری گوشت،غذاهای دریایی و تولید خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده به عنوان عامل قوام دهنده و افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.در اکثر غذاهای کنسروی برای تثبیت بافت استفاده می شود.همچنین در تولید خمیردندان و نخ دندان به کار می رود تا مقدار تارتار موجود در آنها را کنترل کند.این ماده همچنین در ترکیب محلول های شست و شوی دهان بکار می رود تا به کاهش پلاک های دندانی کمک کند.
Categories صنایع غذایی, کیک و کلوچه
-
ساکارز
ساکارز یک کربوهیدرات متشکل از یک مولکول گلوکز است که توسط یک پیوند گلیکوزیدی با یک مولکول فروکتوز مرتبط است. بنابراین یک دی ساکارید (یا دی ساکارید در نامگذاری قدیمی) است. ساکارز یک کربوهیدرات رایج در دنیای گیاهان است، زیرا شکلی است که در آن گلوکز از اندام هایی که در آن توسط فتوسنتز تولید […]
قیمت : -
کلسیم کلراید
این ماده متشکل از کلسیم و کلر است و غالبا با دو مولکول آب همراه است.این ترکیب به شدت رطوبت را جذب میکند و به عنوان نمگیر شناخته می شود.شکل ظاهری این ماده،کریستال سفیدرنگ می باشد.همچنین این نمک در آب محلول بوده،لذا به عنوان منبعی مناسب که دارای کلسیم است،در واکنش های جانشینی مورد استفاده قرار می گیرد و به آسانی جایگزین کاتیون دیگری می شود.این ماده در صنایع غذایی،دارویی و خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین در صنایع بتن سازی به عنوان تسریع کننده کاربرد دارد.کاربرد صنعتی کلسیم کلراید در حفاری چاه های نفت و پتروشیمی،در تهیه رنگدانه و صابون های فلزی،در صنایع خنک سازی و رطوبت گیر و در ساخت گلیسرول می باشد.
قیمت : -
سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد
قیمت : -
دی استات سدیم
دی استات سدیم: همان استات سدیم با کمی طعم اسید استیک است که به عنوان یک ماده ترش و تنظیم کننده PH استفاده می شود.دی استات سدیم یک ماده نگهدارنده،اسیدی کننده و طعم دهنده است که برای جلوگیری از کپک و باکتری در صنعت پخت نان استفاده می شود.این ماده در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارد.در محصولات نانوایی،گوشت و محصولات شور،در خمیر نان،به عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین به عنوان طعم دهنده در محصولاتی از جمله:چیپس،چاشنی ها،سس ها،سوپ ها،سالادها و … استفاده می شود.به عنوان نگهدارنده در خوراک دام و طیور و حیوانات خانگی کاربرد دارد.همچنین به عنوان ماده بافر کننده و پوشاننده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی عمل می کند.دی استات سدیم نقش مهمی در تنظیم PH محلول دیالیز دارد و فقط به صورت خشک در کلینیک ها نگهداری می شود.
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.