- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
اسید فسفریک
- محصولات
- اسید فسفریک
اسید فسفریک
اسید فسفریک:این ماده به عنوان یک محلول غلیظ بی رنگ با غلظت ۸۵٪ در آب مشاهده می شود.ترکیب خالص آن یک جامد بی رنگ است.فسفریک اسید از جمله پر مصرف ترین مواد شیمیایی است که در تولید کودهای شیمیایی فسفاته،پاک کننده های صابونی و غیر صابونی و غیرصابونی،تصفیه آب،خوراک دام و داروسازی،مکمل های خوراک دام و طیور،موا. فسفاته شوینده ها،ضد حریق کردن بعضی سطوح و عوامل بازدارنده اشتعال،به عنوان ماده افزودنی در نوشابه های گازدار و نیز جهت تمیز کردن و جرم گیری سطوح فلزی بکار می رود.در دندان پزشکی و اورتودنسی به عنوان عامل آماده سازی مینا و عاج دندان جهت تمیز کردن و افزایش اصطکاک سطح دندان استفاده می شود.همچنین در زدودن زنگ آهن نیز کاربرد دارد
Category کیک و کلوچه
-
اسید سیتریک
اسید سیتریک:
اسیدسیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیمو ترش و هم در پرتقال وجود دارد و به صورت سیتریک خشک و آبدار موجود است.
با توجه به خاصیت نگهدارنگی این اسید ، بیش تر به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار:
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.در صنایع غذایی این اسید در دسر ها، ژل ها، کیک و شیرینی های خانگی، بیسکوئیت، نبات ها، شکلات ها، کنسرو ها، نوشابه ها، اسانس ها، مربا، مارمالاد، صمغ های مصنوعی و بستنی استفاده می شود.
قیمت : -
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
قیمت : -
پیروفسفات سدیم
پیروفسفات سدیم در صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد.در فرآوری گوشت،غذاهای دریایی و تولید خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده به عنوان عامل قوام دهنده و افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.در اکثر غذاهای کنسروی برای تثبیت بافت استفاده می شود.همچنین در تولید خمیردندان و نخ دندان به کار می رود تا مقدار تارتار موجود در آنها را کنترل کند.این ماده همچنین در ترکیب محلول های شست و شوی دهان بکار می رود تا به کاهش پلاک های دندانی کمک کند.
قیمت : -
لسیتین سویا
لسیتین سویا یکی از افزودنی های صنایع غذایی است که مصرف آن در موارد بسیاری از محصولات تمام شده گسترده شده است. از ویژگیهای لسیتین به عامل همگن سازی در ساختار محصول و نگهدارندگی ساختار منجمد محصول، ایجاد بافت، افزایش و نگهداری رطوبت محصول ،حجم دهی به محصول و تازه نگه داشتن محصول می توان اشاره کرد. لسیتین سویا در صنایع غذایی به عنوان یک امولسی فایر شناخته می شود.
مصارف و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی :
در کراکر، کوکی و بیسکویت به منظور بهبود و ترکیب مواد اولیه و نگهداری رطوبت، حفظ روغن و جدا شدن آسان خمیر استفاده میشود. در دونات و کیک به منظور افزایش حجم محصول و ایجاد بافت کرامبی و تازه نگه داشتن محصول استفاده میشود.در بستنی و فیلینگ ها کمک به خشک نشدن محصول و ایجاد بافت منجمد میکند.
قیمت :
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.