- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
دکستروز
- محصولات
- دکستروز
دکستروز
دکستروز قندی است که از ذرت و بعضی اوقات گیاهان دیگر به دست می آید. مصرف اولیه آن در مواد غذایی به عنوان شیرین کننده مخصوصاً در کالاهای پخته شده است. به دلیل در دسترس بودن گسترده آن ، مواد غذایی بسته بندی شده نیز معمولاً حاوی دکستروز هستند.
جدا از شیرین کردن غذا ، دکستروز ممکن است به خنثی کردن مواد غذایی که در غیر این صورت بسیار تند یا شور است نیز کمک کند.دکستروز خشک و آبدار در بازار موجود می باشد.خشک حاوی ۵٪ آب کریستالیزه و آبدار حاوی ۹٪ آب کریستالیزه است و بیشترین کاربرد را دارد.دکستروز خشک یک شیرین کننده بلورین خالص،یک روان کننده است که در شیرینی سازی،تنقلات،نانوایی،نوشیدنی ها و محصولات لبنی استفاده می شود. دکستروز مونوهیدرات فرم کریستالی گلوکز است و در تولید آدامس،آبنبات،فرآورده های گوشتی،بیسکوییت،سس،فرآورده های تخمیری، شکلات،مربا و ترشیجات بکار برده می شود.
Categories آبمیوه, صنایع غذایی
-
کلسیم کلراید
این ماده متشکل از کلسیم و کلر است و غالبا با دو مولکول آب همراه است.این ترکیب به شدت رطوبت را جذب میکند و به عنوان نمگیر شناخته می شود.شکل ظاهری این ماده،کریستال سفیدرنگ می باشد.همچنین این نمک در آب محلول بوده،لذا به عنوان منبعی مناسب که دارای کلسیم است،در واکنش های جانشینی مورد استفاده قرار می گیرد و به آسانی جایگزین کاتیون دیگری می شود.این ماده در صنایع غذایی،دارویی و خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین در صنایع بتن سازی به عنوان تسریع کننده کاربرد دارد.کاربرد صنعتی کلسیم کلراید در حفاری چاه های نفت و پتروشیمی،در تهیه رنگدانه و صابون های فلزی،در صنایع خنک سازی و رطوبت گیر و در ساخت گلیسرول می باشد.
قیمت : -
سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد
قیمت : -
سوربات پتاسیم
این ماده به صورت طبیعی در انواعی از توت ها یافت می شود.اما به دلیل استفاده زیاد در صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی،به صورت صنعتی تولید و استفاده می شود.سوربات پتاسیم دارای خاصیت کپک زدایی بوده،به همین دلیل در مواد غذایی به عنوان ماده ضد کپک و نگهدارنده استفاده می شود.این ماده باعث افزایش طول عمر مواد غذایی شده و از رشد کپک ها و قارچ ها جلوگیری می کند.همچنین بخاطر خاصیت آنتی باکتریال داشتن،در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی و لوازم مراقبت از پوست کاربرد دارد
قیمت : -
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
قیمت :