دکستروز

دکستروز

دکستروز قندی است که از ذرت و بعضی اوقات گیاهان دیگر به دست می آید. مصرف اولیه آن در مواد غذایی به عنوان شیرین کننده مخصوصاً در کالاهای پخته شده است. به دلیل در دسترس بودن گسترده آن ، مواد غذایی بسته بندی شده نیز معمولاً حاوی دکستروز هستند.

جدا از شیرین کردن غذا ، دکستروز ممکن است به خنثی کردن مواد غذایی که در غیر این صورت بسیار تند یا شور است نیز کمک کند.دکستروز خشک و آبدار در بازار موجود می باشد.خشک حاوی ۵٪ آب کریستالیزه و آبدار حاوی ۹٪ آب کریستالیزه است و بیشترین کاربرد را دارد.دکستروز خشک یک شیرین کننده بلورین خالص،یک روان کننده است که در شیرینی سازی،تنقلات،نانوایی،نوشیدنی ها و محصولات لبنی استفاده می شود. دکستروز مونوهیدرات فرم کریستالی گلوکز است و در تولید آدامس،آبنبات،فرآورده های گوشتی،بیسکوییت،سس،فرآورده های تخمیری، شکلات،مربا و ترشیجات بکار برده می شود.