- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
سیترات پتاسیم
- محصولات
- سیترات پتاسیم
سیترات پتاسیم
سیترات پتاسیم: پتاسیم یک ماده معدنی است که در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود و برای بسیاری از اعمال حیاتی بدن بخصوص برای قلب بسیار مفید است.همچنین یک ماده الکترولیتی ضروری است که تعادل مایعات در بدن را تنظیم می کند.پتاسیم سیترات،نمک پتاسیم اسید سیتریک است.این ترکیب به صورت پودر کریستالی سفیدو توانایی جذب و نگهداری مقدار کمی آب را دارد.به عنوان یک افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.پتاسیم سیترات برای تنظیم اسیدیته در غذاها استفاده می شود و غالبا به عنوان یک عامل بافرکننده برای نگهداری اسیدیته نوشابه ها یا مایعات گازدار کاربرد دارد
Category شکلات
-
جانشین کره کاکائو CBS
جانشین کره کاکائو CBS:
جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانههای کاکائو گرفته میشود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است.CBS
[stextbox id='info']برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه فروش جانشین کره کاکائو CBS و ثبت سفارش جانشین کره کاکائو CBS از طریق دکمه تماس با ما اقدام نمایید تماس با ما [/stextbox]
جانشین کره کاکائو یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات می باشد،همچنین این کره در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود.
بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات آرایشی مانند صابون و لوسیون ساخته شده می شود.قیمت : -
اسید سیتریک
اسید سیتریک:
اسیدسیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیمو ترش و هم در پرتقال وجود دارد و به صورت سیتریک خشک و آبدار موجود است.
با توجه به خاصیت نگهدارنگی این اسید ، بیش تر به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار:
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.در صنایع غذایی این اسید در دسر ها، ژل ها، کیک و شیرینی های خانگی، بیسکوئیت، نبات ها، شکلات ها، کنسرو ها، نوشابه ها، اسانس ها، مربا، مارمالاد، صمغ های مصنوعی و بستنی استفاده می شود.
قیمت : -
لسیتین سویا
لسیتین سویا یکی از افزودنی های صنایع غذایی است که مصرف آن در موارد بسیاری از محصولات تمام شده گسترده شده است. از ویژگیهای لسیتین به عامل همگن سازی در ساختار محصول و نگهدارندگی ساختار منجمد محصول، ایجاد بافت، افزایش و نگهداری رطوبت محصول ،حجم دهی به محصول و تازه نگه داشتن محصول می توان اشاره کرد. لسیتین سویا در صنایع غذایی به عنوان یک امولسی فایر شناخته می شود.
مصارف و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی :
در کراکر، کوکی و بیسکویت به منظور بهبود و ترکیب مواد اولیه و نگهداری رطوبت، حفظ روغن و جدا شدن آسان خمیر استفاده میشود. در دونات و کیک به منظور افزایش حجم محصول و ایجاد بافت کرامبی و تازه نگه داشتن محصول استفاده میشود.در بستنی و فیلینگ ها کمک به خشک نشدن محصول و ایجاد بافت منجمد میکند.
قیمت : -
سوربیتول
سوربیتول یا گلوسیتول یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می شود.
در بازار دو نوع سوربیتول یافت می شود.سوربیتول مایع و پودری،که هر دو در صنعت غذایی (مایع) ودارویی وآرایشی(پودری ) و بهداشتی ها مورد استفاده قرار می گیرند.
این ماده در برخی از میوه های شیرین مانند سیب، آلو سیاه، هلو و گلابی، به خوبی یافت می شود.
از آن در صنعت غذایی به عنوان نگهدارنده، نگهداشتن نم و رطوبت، جلوگیری از کلوخه و سفت شدن، ایجاد بافت بهبود دهنده مورد استفاده قرار می گیرد.
از موارد غذایی مصرفی شیرین که در آنها سوربیتول وجود دارد میتوان به کیک هاو بیسکوییت های رژیمی، آدامس های کم شیرین و قندهایی که مقداری سفت و سخت هستنداشاره کرد و در برخی از شربت ها (بخاطر خاصیت فاسدنشدنی که دارد) استفاده می شود.قیمت :