- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
سیترات سدیم
- محصولات
- سیترات سدیم
سیترات سدیم
سیترات سدیم از دیگر ترکیبات حاوی سدیم است که در صنایع غذایی به کار برده میشود و عمده مصرف آن به عنوان طعمدهنده و نگهدارنده است.
در نوشیدنیها این ترکیب عموما به عنوان بافر و برای تنظیم اسیدیته به کار برده میشود، هرچند خواص نگهدارندگی و طعم منحصر فردی که دارد نیز اثرات مثبتی بر روی خصوصیات نوشیدنیها میگذارند.
سدیم سیترات را در محصولات غذایی مانند بستنی، مربا، شیر، نوشابه های انرژی زا، نوشابههای گازدار و … میتوان یافت. در هنگام خرید سیترات سدیم باید توجه داشت که این محصول در گریدهای خوراکی، دارویی و صنعتی به بازار عرضه می شود و گرید خریداری شده حتما باید متناسب با نوع کاربری انتخاب شود.
Categories آبمیوه, صنایع غذایی
-
لسیتین سویا
لسیتین سویا یکی از افزودنی های صنایع غذایی است که مصرف آن در موارد بسیاری از محصولات تمام شده گسترده شده است. از ویژگیهای لسیتین به عامل همگن سازی در ساختار محصول و نگهدارندگی ساختار منجمد محصول، ایجاد بافت، افزایش و نگهداری رطوبت محصول ،حجم دهی به محصول و تازه نگه داشتن محصول می توان اشاره کرد. لسیتین سویا در صنایع غذایی به عنوان یک امولسی فایر شناخته می شود.
مصارف و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی :
در کراکر، کوکی و بیسکویت به منظور بهبود و ترکیب مواد اولیه و نگهداری رطوبت، حفظ روغن و جدا شدن آسان خمیر استفاده میشود. در دونات و کیک به منظور افزایش حجم محصول و ایجاد بافت کرامبی و تازه نگه داشتن محصول استفاده میشود.در بستنی و فیلینگ ها کمک به خشک نشدن محصول و ایجاد بافت منجمد میکند.
قیمت : -
لاکتوز
یک نوع قند است که در شیر یافت می شود.بعد از ساکارز،فراوانترین دی ساکارید طلیعی،لاکتوز می باشد.قدرت شیرین کنندگی این ماده نسبتا کم است.اگر قدرت شیرین کنندگی ساکارز را ۱۰۰ در نظر بگیریم،رقم لاکتوز ۳۰_۲۷ درصد خواهد بود.لاکتوز در شیر مادر و شیر گاو موجود است،اما در شیر مادر به مقدار قابل توجهی بیشتر از شیرگاو است.همچنین این ماده به عنوان کربوهیدرات اصلی شیر شناخته می شود و شیر نیز به سبب دارا بودن کلسیم نقش به سزایی در بهبود سلامت و استحکام استخوان ها ایفا می کند
قیمت : -
ساکارز
ساکارز یک کربوهیدرات متشکل از یک مولکول گلوکز است که توسط یک پیوند گلیکوزیدی با یک مولکول فروکتوز مرتبط است. بنابراین یک دی ساکارید (یا دی ساکارید در نامگذاری قدیمی) است. ساکارز یک کربوهیدرات رایج در دنیای گیاهان است، زیرا شکلی است که در آن گلوکز از اندام هایی که در آن توسط فتوسنتز تولید […]
قیمت : -
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
قیمت :