کارامل

کارامل

کارامل یکی از رنگ های خوراکی طبیعی است که بسته به نوع آن، در گروه های مختلف مواد غذایی به کار می رود. رنگ ها دو نوع طبیعی و مصنوعی هستند.رنگ های کاراملی از قهوه ای تیره تا مایعی جامد سیاه رنگ با بوی شکر سوخته و تا حدی تلخ می باشد.رنگ کارامل در آب به راحتی حل می شود. همچنین دو نوع نرم و سفت دارد که نوع نرم جهت استفاده در بستنی ها و شربت ها یا سس های تزئینی و نوع سفت آن در شکلات ها و تافی ها استفاده می شود.این رنگ در نوشابه سازی،تولید سرکه،نان فانتزی،شیرینی و سس کاربرد دارد

Category