- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
-
ساکارز
ساکارز یک کربوهیدرات متشکل از یک مولکول گلوکز است که توسط یک پیوند گلیکوزیدی با یک مولکول فروکتوز مرتبط است. بنابراین یک دی ساکارید (یا دی ساکارید در نامگذاری قدیمی) است. ساکارز یک کربوهیدرات رایج در دنیای گیاهان است، زیرا شکلی است که در آن گلوکز از اندام هایی که در آن توسط فتوسنتز تولید […]
قیمت : -
دی استات سدیم
دی استات سدیم: همان استات سدیم با کمی طعم اسید استیک است که به عنوان یک ماده ترش و تنظیم کننده PH استفاده می شود.دی استات سدیم یک ماده نگهدارنده،اسیدی کننده و طعم دهنده است که برای جلوگیری از کپک و باکتری در صنعت پخت نان استفاده می شود.این ماده در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارد.در محصولات نانوایی،گوشت و محصولات شور،در خمیر نان،به عنوان نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین به عنوان طعم دهنده در محصولاتی از جمله:چیپس،چاشنی ها،سس ها،سوپ ها،سالادها و … استفاده می شود.به عنوان نگهدارنده در خوراک دام و طیور و حیوانات خانگی کاربرد دارد.همچنین به عنوان ماده بافر کننده و پوشاننده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی عمل می کند.دی استات سدیم نقش مهمی در تنظیم PH محلول دیالیز دارد و فقط به صورت خشک در کلینیک ها نگهداری می شود.
قیمت : -
زانتان گام
زانتان گام: زانتان گام یا صمغ زانتان از قندهایی چون گلوکز،مانوز و ترکیبی به نام دی گلوکورونیک اسید تشکیل شده و به طور کلی به عنوان یک قند برون سلولی شناخته می شود.این ترکیب در صنایع غذایی به عنوان یک عامل غلیظ کننده و استبیلایزر به کار می رود.این صمغ به علت توانایی اش در افزایش ویسکوزیته و قابلیت حجم دهندگی اش در بسیاری از خوراکی های فاقد گلوتن مورد استفاده قرار می گیرد و در محصولات پخت شده جایگزین مناسبی برای گلوتن می باشد.همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان غلیظ کننده و قوام دهنده مورد استفاده قرار میگیرد
قیمت : -
منو دی گلیسیرید
منو دی گلیسیرید: این ماده ترکیبی است که در انواع مختلفی از مواد غذایی کاربرد دارد.منو دی گلیسیرید ها به عنوان امولسیفایر عمل کرده و راه حل های بسیاری جهت تهیه فرمولاسیون و فرآوری بهینه محصولات غذایی ارائه می دهد.از نظر شیمیایی این ماده جزء اسیدهای چرب طبقه بندی می شوند و جزء افزودنی های غذایی هستند.این ترکیب به صورت طبیعی در انواع مختلف دانه های روغنی یافت می شود ولی غلظت آن ها معمولا کم است و تولید صنعتی منو دی گلیسیرید با واکنش گلیسرولیز بین تری گلیسیریدها(چربی ها_روغن ها) و گلیسرول حاصل می شود. منو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک،شیرینی ها،بستنی،مارگارین و پنکیک ها یافت می شود
قیمت : -
اسید فسفریک
اسید فسفریک:این ماده به عنوان یک محلول غلیظ بی رنگ با غلظت ۸۵٪ در آب مشاهده می شود.ترکیب خالص آن یک جامد بی رنگ است.فسفریک اسید از جمله پر مصرف ترین مواد شیمیایی است که در تولید کودهای شیمیایی فسفاته،پاک کننده های صابونی و غیر صابونی و غیرصابونی،تصفیه آب،خوراک دام و داروسازی،مکمل های خوراک دام و طیور،موا. فسفاته شوینده ها،ضد حریق کردن بعضی سطوح و عوامل بازدارنده اشتعال،به عنوان ماده افزودنی در نوشابه های گازدار و نیز جهت تمیز کردن و جرم گیری سطوح فلزی بکار می رود.در دندان پزشکی و اورتودنسی به عنوان عامل آماده سازی مینا و عاج دندان جهت تمیز کردن و افزایش اصطکاک سطح دندان استفاده می شود.همچنین در زدودن زنگ آهن نیز کاربرد دارد
قیمت : -
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
قیمت : -
صمغ عربی
صمغ عربی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
صمغ عربی یک فیبر محلول در آب است که از درخت آکاسیای سودانی بدست می آید. صمغ عربی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، هیپوگلایسمیک و آنتی باکتریال کاربرد دارویی و غذایی فراوانی دارد.
این ماده با دارا بودن زنجیره های پلی ساکاریدی و انشعابات فراوان وزن مولکولی و ویسکوزیته کمی دارد و هنگام حل شدن در آب می تواند یک ژل نرم ایجاد کند. حلالیت بالا و ویسکوزیته پایین و قیمت خرید و فروش مناسب صمغ عربی آنرا تبدیل به یک ماده ایده آل برای استفاده در صنعت نان و شیرینی و اسپری های طعم دهنده کرده است.قیمت : -
پیروفسفات سدیم
پیروفسفات سدیم در صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد.در فرآوری گوشت،غذاهای دریایی و تولید خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده به عنوان عامل قوام دهنده و افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.در اکثر غذاهای کنسروی برای تثبیت بافت استفاده می شود.همچنین در تولید خمیردندان و نخ دندان به کار می رود تا مقدار تارتار موجود در آنها را کنترل کند.این ماده همچنین در ترکیب محلول های شست و شوی دهان بکار می رود تا به کاهش پلاک های دندانی کمک کند.
قیمت : -
سوربات پتاسیم
این ماده به صورت طبیعی در انواعی از توت ها یافت می شود.اما به دلیل استفاده زیاد در صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی،به صورت صنعتی تولید و استفاده می شود.سوربات پتاسیم دارای خاصیت کپک زدایی بوده،به همین دلیل در مواد غذایی به عنوان ماده ضد کپک و نگهدارنده استفاده می شود.این ماده باعث افزایش طول عمر مواد غذایی شده و از رشد کپک ها و قارچ ها جلوگیری می کند.همچنین بخاطر خاصیت آنتی باکتریال داشتن،در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی و لوازم مراقبت از پوست کاربرد دارد
قیمت : -
اسانس ها یا عطرمایه ها
اسانس ها یا عطرمایه ها،ترکیبات معطری هستند که در گیاه های مختلف یافت می شوند.اسانس ها غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی به کار می روند و پرکاربردترین افزودنی های خوراکی،بهداشتی،دارویی،آرایشی و … می باشند. اسانس های خوراکی سه نوع هستند.محلول در آب،محلول در روغن و محلول در الکل.که اسانس محلول در آب به صورت مایع،بیشترین مصرف را در صنایع غذایی دارد.استفاده از اسانس های روغنی نیز در خمیردندان ها و محصولات آرایشی و بهداشتی رایج است.طعم های اسانس بسیار متنوع است از جمله:پرتقال،لیمو،سیب،نعناع،عسل،وانیل،رز،گل محمدی و ….اسانس های خوراکی در تولید قهوه،چای،کیک و کلوچه،شیرینی و شکلات کاربرد زیادی دارد همچنین در لبنیات و تنباکو و توتون نیز استفاده فراوانی از این اسانس ها می شود.اسانس های خوراکی به عنوان ضدعفونی کننده،ضد تشنج،ضد تورم و التهاب،مسکن دندان،ضدخارش و …کاربرد دارند. اسانس های پودری حلال در روغن و حلال در آب هستند که در تولید کیک و شیرینی،بیسکویت،آدامس،ژله، انواع نوشیدنی ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.
قیمت : -
گوارگام
گوارگام از دانه های گیاه گوار که از حبوبات می باشد،استخراج می شود.این گیاه عمدتا در هند،پاکستان،ایالت متحده آمریکا،استرالیا و آفریقا رشد می کند. گوارگام در حیطه گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع غذایی به عنوان عامل ژل کننده،غلظت دهنده،عامل چسباننده و پایدار کننده،به کار گرفته می شود.در تولید بستنی،نوشیدنی،عصاره،شیرهای طعم دار،شیرکاکائو،پودینگ،مربا،ژله،بیسکویت،سوسیس،مایونز،ماکارونی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت : -
پودر نارگیل
پودر نارگیل تهیه شده از گوشت نارگیل خشک است که به عنوان یک ماده غذایی به دو صورت خشک و چرب موجود هست.می تواند جایگزینی برای آرد در پخت انواع کیک و کلوچه و… باشد. پودر نارگیل خشک سبک و ارزان می باشد و در مصارف تزیینی استفاده می شود.مثل:خرما،کیم،شیرینی،سوهان و… پودر نارگیل چرب،سنگین می باشد و در مصارف روغنی،شیرینی پزی ها،کارگاه های مختلف برای پخت شیرینی نارگیلی و انواع شیرینی استفاده می شود
قیمت : -
سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم: یک ماده به عنوان ضد کپک می باشد و محلول در آب است.در صنایع غذایی از قبیل تولید لبنیات،فرآورده های گوشتی و فرآورده های آردی مانند تولید کیک و کلوچه به عنوان یک نگهدارنده است.حلالیت بالای این ماده در آب و خاصیت نگهدارندگی آن باعث استفاده بالای آن در تولید مواد غذایی شده است.در محصولات نانوایی،مربغ،زیتون،ماست،پنیر،مارگارین،یس ها،نوشابه های غیر الکلی،برگه زرد آلو،شیرهای تخمیریافته،پیتزاهای نیم پز،کره نباتی،سوسیس خشم و … خاصیت نگهدارندگی دارد
قیمت : -
بی کربنات سدیم
بی کربنات سدیم: ترکیبی معدنی است که در صورت انحلال در آب،یون های سدیم و بی کربنات آزاد می کند.این ماده با نام تجاری جوش شیرین شناخته می شود.در صنایع مختلف غذایی،پزشکی،،پلیمری،رنگرزی و نساجی کاربرد فراوانی دارد.ازاین ماده در تهیه بکینگ پودر، تولید پاک کننده های سطحی،نوشابه گازدار،خمیردندان،دهان شویه،خاموش کننده آتش،کرم های لایه بردار پوست و دارو استفاده می شود.همچنین به عنوان عامل ضد اسید برای درمان سوء هاضمه و سوزش معده مناسب است.به عنوان مخمر و در برخی موارد برای نرم کردن سبزی و دادن رنگ سبز روشن به آن ها کاربرد دارد.
قیمت : -
بی کربنات آمونیوم
بی کربنات آمونیوم ترکیبی با جرم مولی ۷۹/۰۶ گرم بر مول می باشد.این نمک در آب محلول بوده و محلولی نسبتا قلیایی تشکیل می دهد. بی کربنات آمونیوم به دو صورت صنعتی و خوراکی وجود دارد.و به عنوان ماده افزودنی در صنایع مختلف به کار می رود.عامل تخمیر در تولید نان،بیسکوئیت و شیرینی می باشد. آمونیاک پودری به واسطه خواص شیمیایی،به عنوان یک عامل ضدعفونی کننده و تثبیت کننده و تنظیم کننده اسیدیته مورد استفاده قرار می گیرد.خاصیت تثبیت کننده بی کربنات آمونیوم باعث حفظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ایده آل در یک ماده غذایی می شود.
قیمت : -
اسید سیتریک
اسید سیتریک:
اسیدسیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیمو ترش و هم در پرتقال وجود دارد و به صورت سیتریک خشک و آبدار موجود است.
با توجه به خاصیت نگهدارنگی این اسید ، بیش تر به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار:
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.در صنایع غذایی این اسید در دسر ها، ژل ها، کیک و شیرینی های خانگی، بیسکوئیت، نبات ها، شکلات ها، کنسرو ها، نوشابه ها، اسانس ها، مربا، مارمالاد، صمغ های مصنوعی و بستنی استفاده می شود.
قیمت : -
پودر کاکائو
پودر کاکائو از تحت فشار قرار دادن لوبیای کاکائو و حذف کره یا چربی آن به دست میآید. امروزه کاکائو برای نقش آن در تولید شکلات مشهور است. اما تحقیقات جدید نشان میدهد که این مادهی غذایی دارای ترکیبات مهمی است که میتواند برای سلامتی بسیار مفید باشد.
کاکائو یکی از غنیترین منابع پلیفنلهاست. پلیفنلها آنتیاکسیدانهای طبیعیای هستند که در مواد غذایی مانند میوهها، سبزیجات، چای و شکلات یافت میشوند. آنها دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطوح قند و کلسترول خون هستند
به نظر میرسد فلاوونهای موجود در کاکائو باعث افزایش سطح نیتریک اکسید در خون و در نتیجه بهبود عملکرد رگهای خونی و کاهش فشارخون میشود
کاکائو میتواند موجب کاهش خطر حمله قلبی و سکتهی مغزی شود
قیمت : -
لسیتین سویا
لسیتین سویا یکی از افزودنی های صنایع غذایی است که مصرف آن در موارد بسیاری از محصولات تمام شده گسترده شده است. از ویژگیهای لسیتین به عامل همگن سازی در ساختار محصول و نگهدارندگی ساختار منجمد محصول، ایجاد بافت، افزایش و نگهداری رطوبت محصول ،حجم دهی به محصول و تازه نگه داشتن محصول می توان اشاره کرد. لسیتین سویا در صنایع غذایی به عنوان یک امولسی فایر شناخته می شود.
مصارف و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی :
در کراکر، کوکی و بیسکویت به منظور بهبود و ترکیب مواد اولیه و نگهداری رطوبت، حفظ روغن و جدا شدن آسان خمیر استفاده میشود. در دونات و کیک به منظور افزایش حجم محصول و ایجاد بافت کرامبی و تازه نگه داشتن محصول استفاده میشود.در بستنی و فیلینگ ها کمک به خشک نشدن محصول و ایجاد بافت منجمد میکند.
قیمت : -
سوربیتول
سوربیتول یا گلوسیتول یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می شود.
در بازار دو نوع سوربیتول یافت می شود.سوربیتول مایع و پودری،که هر دو در صنعت غذایی (مایع) ودارویی وآرایشی(پودری ) و بهداشتی ها مورد استفاده قرار می گیرند.
این ماده در برخی از میوه های شیرین مانند سیب، آلو سیاه، هلو و گلابی، به خوبی یافت می شود.
از آن در صنعت غذایی به عنوان نگهدارنده، نگهداشتن نم و رطوبت، جلوگیری از کلوخه و سفت شدن، ایجاد بافت بهبود دهنده مورد استفاده قرار می گیرد.
از موارد غذایی مصرفی شیرین که در آنها سوربیتول وجود دارد میتوان به کیک هاو بیسکوییت های رژیمی، آدامس های کم شیرین و قندهایی که مقداری سفت و سخت هستنداشاره کرد و در برخی از شربت ها (بخاطر خاصیت فاسدنشدنی که دارد) استفاده می شود.قیمت :