- آدرس : تهران ، مجیدیه ، خیابان شهید علی اکبر همائی ، بن بست جدید ، پلاک۵ ، طبقه اول
- شماره تماس : 88397913 021 – 88454172 021 – 86029277 021
لبنیات
-
گوارگام
گوارگام:این ماده از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب،محلول غلیظی را ایجاد می کند که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد.گوارگام غلیظ کننده و پایدار کننده بوده و در صنایع غذایی و دارویی و همچنین آرایشی،نقش امولسیفایری دارد.در تولید لبنیات و بستنی کاربرد به سزایی دارد.در تولید کیک و کلوچه،نوشیدنی ها،سس ها،انواع مربا،فرآورده های کنسرو شده و …مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع دارویی،برای درمان یبوست،دیابت،کلسترول بالا کاربرد دارد.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان قوام دهنده و امولسیفایر در تولید فرآورده هایی چون لوسیون،شامپو،ژل مو،صابون و محصولات مراقبت از پوست،لوازم آرایش چشم و صورت،خمیر دندان،کرم ها و…. کاربرد دارد.
قیمت : -
لاکتوز
یک نوع قند است که در شیر یافت می شود.بعد از ساکارز،فراوانترین دی ساکارید طلیعی،لاکتوز می باشد.قدرت شیرین کنندگی این ماده نسبتا کم است.اگر قدرت شیرین کنندگی ساکارز را ۱۰۰ در نظر بگیریم،رقم لاکتوز ۳۰_۲۷ درصد خواهد بود.لاکتوز در شیر مادر و شیر گاو موجود است،اما در شیر مادر به مقدار قابل توجهی بیشتر از شیرگاو است.همچنین این ماده به عنوان کربوهیدرات اصلی شیر شناخته می شود و شیر نیز به سبب دارا بودن کلسیم نقش به سزایی در بهبود سلامت و استحکام استخوان ها ایفا می کند
قیمت : -
دی اکسید تیتانیوم
یک ترکیب غیرآلی سفید است که حدود ۱۰۰ سال در تعداد زیادی از محصولات متنوع استفاده می شود.این مادهبه دلیل غیرسمی و غیر واکنشی بودن و همچنین درخشندگی بالا،کاربردهای فراوانی دارد.تیتان ماده ای سفید روشن است که در درجه اول به عنوان رنگ دهنده در مجموعه وسیعی از محصولات رایج مورد استفاده قرار می گیرد.این ماده در صنایع غذایی به عنوان سفیدکننده و تقویت کننده رنگ و بافت نیز عمل می کند.در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان رنگدانه و غلیظ کننده کرم ها استفاده می شود.ذر پلاستیک سازی،تولید کاغذ و داروسازی نیز کاربرد دارد
قیمت : -
کلسیم کلراید
این ماده متشکل از کلسیم و کلر است و غالبا با دو مولکول آب همراه است.این ترکیب به شدت رطوبت را جذب میکند و به عنوان نمگیر شناخته می شود.شکل ظاهری این ماده،کریستال سفیدرنگ می باشد.همچنین این نمک در آب محلول بوده،لذا به عنوان منبعی مناسب که دارای کلسیم است،در واکنش های جانشینی مورد استفاده قرار می گیرد و به آسانی جایگزین کاتیون دیگری می شود.این ماده در صنایع غذایی،دارویی و خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین در صنایع بتن سازی به عنوان تسریع کننده کاربرد دارد.کاربرد صنعتی کلسیم کلراید در حفاری چاه های نفت و پتروشیمی،در تهیه رنگدانه و صابون های فلزی،در صنایع خنک سازی و رطوبت گیر و در ساخت گلیسرول می باشد.
قیمت : -
اسانس ها یا عطرمایه ها
اسانس ها یا عطرمایه ها،ترکیبات معطری هستند که در گیاه های مختلف یافت می شوند.اسانس ها غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی به کار می روند و پرکاربردترین افزودنی های خوراکی،بهداشتی،دارویی،آرایشی و … می باشند. اسانس های خوراکی سه نوع هستند.محلول در آب،محلول در روغن و محلول در الکل.که اسانس محلول در آب به صورت مایع،بیشترین مصرف را در صنایع غذایی دارد.استفاده از اسانس های روغنی نیز در خمیردندان ها و محصولات آرایشی و بهداشتی رایج است.طعم های اسانس بسیار متنوع است از جمله:پرتقال،لیمو،سیب،نعناع،عسل،وانیل،رز،گل محمدی و ….اسانس های خوراکی در تولید قهوه،چای،کیک و کلوچه،شیرینی و شکلات کاربرد زیادی دارد همچنین در لبنیات و تنباکو و توتون نیز استفاده فراوانی از این اسانس ها می شود.اسانس های خوراکی به عنوان ضدعفونی کننده،ضد تشنج،ضد تورم و التهاب،مسکن دندان،ضدخارش و …کاربرد دارند. اسانس های پودری حلال در روغن و حلال در آب هستند که در تولید کیک و شیرینی،بیسکویت،آدامس،ژله، انواع نوشیدنی ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.
قیمت : -
گوارگام
گوارگام از دانه های گیاه گوار که از حبوبات می باشد،استخراج می شود.این گیاه عمدتا در هند،پاکستان،ایالت متحده آمریکا،استرالیا و آفریقا رشد می کند. گوارگام در حیطه گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.در صنایع غذایی به عنوان عامل ژل کننده،غلظت دهنده،عامل چسباننده و پایدار کننده،به کار گرفته می شود.در تولید بستنی،نوشیدنی،عصاره،شیرهای طعم دار،شیرکاکائو،پودینگ،مربا،ژله،بیسکویت،سوسیس،مایونز،ماکارونی و … مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت : -
پودر نارگیل
پودر نارگیل تهیه شده از گوشت نارگیل خشک است که به عنوان یک ماده غذایی به دو صورت خشک و چرب موجود هست.می تواند جایگزینی برای آرد در پخت انواع کیک و کلوچه و… باشد. پودر نارگیل خشک سبک و ارزان می باشد و در مصارف تزیینی استفاده می شود.مثل:خرما،کیم،شیرینی،سوهان و… پودر نارگیل چرب،سنگین می باشد و در مصارف روغنی،شیرینی پزی ها،کارگاه های مختلف برای پخت شیرینی نارگیلی و انواع شیرینی استفاده می شود
قیمت : -
پودر کاکائو
پودر کاکائو از تحت فشار قرار دادن لوبیای کاکائو و حذف کره یا چربی آن به دست میآید. امروزه کاکائو برای نقش آن در تولید شکلات مشهور است. اما تحقیقات جدید نشان میدهد که این مادهی غذایی دارای ترکیبات مهمی است که میتواند برای سلامتی بسیار مفید باشد.
کاکائو یکی از غنیترین منابع پلیفنلهاست. پلیفنلها آنتیاکسیدانهای طبیعیای هستند که در مواد غذایی مانند میوهها، سبزیجات، چای و شکلات یافت میشوند. آنها دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطوح قند و کلسترول خون هستند
به نظر میرسد فلاوونهای موجود در کاکائو باعث افزایش سطح نیتریک اکسید در خون و در نتیجه بهبود عملکرد رگهای خونی و کاهش فشارخون میشود
کاکائو میتواند موجب کاهش خطر حمله قلبی و سکتهی مغزی شود
قیمت : -
جانشین کره کاکائو CBS
جانشین کره کاکائو CBS:
جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانههای کاکائو گرفته میشود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است.CBS
جانشین کره کاکائو یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات می باشد،همچنین این کره در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود.
بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات آرایشی مانند صابون و لوسیون ساخته شده می شود.قیمت :